Gesztenyés krémes, sütés nélkül

Imádod a gesztenyét, de szeretnél megbizonyosodni, hogy van élet a gesztenyepürén és a sült gesztenyén túl is? Akkor ezt a receptet feltétlenül ki kell próbálnod! – “Inom” receptje
Hozzávalók:
- A tésztához:
– 25 dkg kekszmorzsa
– 50 dkg gesztenyemassza
– 10 ml rumaroma (ízlés szerint)
– 5 dkg margarin - A krémhez
– 1 cs. vaníliás pudingpor
– 4 dl tej
– 20 dkg margarin
– 10 dkg cukor
– 500 ml habtejszín
– 2 cs. vaníliás cukor
– 1 cs. habfixáló
Elkészítés:
- A pudingot elkészítjük, majd hűtjük.
- A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk. (kb.25 x 35 cm)
- A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.
- Rásimítjuk a pudingos krémet a tésztára, majd a habbá vert tejszínt.
- Reszelt csokival vagy kakaóval megszórva tálalhatjuk.
Ha ízlett, ajánlom a következő receptet is próbáld ki: http://magyarmorzsa.hu/csokikremes-kocka-andrea-konyhajabol/